20 vite eksperiencë, përkushtim & profesionalizëm

Servisim

Që të ofrojmë kualitetin më të mirë të servisimit, ne kemi investuar në paisjet më të sofistikuara bashkëkohore .

Kontrollë Teknike

Ne kemi kapacitetin e plotë që te mbulojmë kontrollën teknike të mjeteve deri në 3.5 ton, duke poseduar paisjet e sofistikuara të cilat aktualisht i posedojmë.

Autolimari & Ngjyrosje

Auto Vali posedon hapsirën e ndarë enkas për klientët të cilët veturat e tyre dëshirojnë ti kenë si të reja, me dizajn të personalizuar dhe me dukje mahnitëse nga jashtë ashtu dhe mbrenda.

Shitje të Autopjesëve

Ne si auto servis përpos që bëjmë porosinë e pjesëve origjinale për klientin, po ashtu bëjmë edhe shitjen e tyre.

Rregllazhë Kompjuterike

Ne menyrë që të jemi në hap me kohën dhe zhvillimit të teknologjisë ne ofrojmë edhe rregllazhën kompjuterike për veturat me të reja në treg.

Rreglazhë & Balansim i rrotave

Që të keni një vozitje sa më të rehatshme dhe të balancuar, ne kujdesemi që rrotat dhe gomat tuaja të jenë në gjendjen më të mire të mundshme.

Produktet që i posedojmë në stoqe

STOPI PASEM

STOPI PASEM ANA MAJT RANGE ROVER SPORT

STOPI PASEM

STOPI PASEM ANA DJATHTE RANGE ROVER SPORT –

STABILIZATOR

STABILIZATOR RANGE ROVER SPORT

STABILIZATOR

STABILIZATOR RANGE ROVER SPORT MRAPA

Kontakti

Numrat kontaktues

Zyre 
038 601 200

Valdet Krasniqi - Auto Servis
+383 49 500 200  &  +383 44 122 107

Berat Krasniqi - Auto Servis
+383 49 881 888  &  +383 44 900 915

Adnan Krasniqi - Kontrolla Teknike
+383 44 500 200 

Merkur Krasniqi - Shitje
+383 44 190 000 & +383 49 190 000


Hene - Premte, 8:00-17:00

Na shkruani